Voleu millorar la comunicació de la vostra entitat?

Voleu millorar la comunicació de la vostra entitat?

La Federació us ofereix assessorament gratuït per tal d’ajudar-vos a millorar la vostra comunicació interna i externa. Voleu saber si el vostre pla de comunicació és correcte? Com utilitzar les xarxes socials? Si la vostra web és una bona eina de comunicació? Consulteu el nostre servei de comunicació.

Podeu demanar assessorament a la FAC i us informarem de tot el que necessiteu saber per millorar la vostra comunicació interna i externa.

D’altra banda també oferim serveis de comunicació a preus molt ajustats per ajudar-vos a crear un pla de comunicació, a millorar l’existent o a desenvolupar-lo, entre altres.

Des de la FAC creiem que la informació és clau, per aquest motiu a l’apartat “Publicacions FAC” podeu trobar informes i resums sobre temes d’interès general per a les entitats: Mesures fiscals IVA i IRPF, canvis del Codi Civil, la Llei de Protecció de Dades, etc.

D’altra banda oferim un servei de butlletí electrònic.