Comença la primera temporada de l’Espai A

Comença la primera temporada de l’Espai A

La programació de l’Espai A comença dissabte 14 a Figueres amb l’actuació de la Coral Canigó a la Cati. L’endemà diumenge, a Esplugues del Llobregat l’Esbart Ciutat Comtal actuarà a l’Avenç.
La programació de l’Espai A prevista pels mesos de gener a maig es va presentar dimecres dia 11 a Girona. A l’acte van assistir-hi el director del Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana, Lluís Puig, el president de la Federació d’Ateneus de Catalunya, Salvador Casals, i el director dels Serveis Territorials de Cultura a Girona, Antoni Baulida. També hi van participat el representant del Patronat de la Catequística de Figueres, Lluís Illa, del Centre Fraternal de Palafrugell, Marià Júdez, i de l’Esbart Marboleny de Les Preses, Jordi Fosas, així com diversos representants del mon associatiu cultural català.
El projecte és el resultat de la col•laboració entre cinc federacions de cultura popular: la Federació d’Ateneus de Catalunya, el Moviment Coral Català, la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya, la Federació Catalana de Societats Musicals i l’Agrupament d’Esbarts Dansaires, tots membres de l’Ens de Comunicació Associativa.Aquesta unió permet crear, per primera vegada, una programació estable d’espectacles amateurs de teatre, dansa, música de banda i cant coral que circularan entre els ateneus catalans. En total hi participaran 16 teatres que programaran al voltant de 50 espectacles.

Deixa el teu comentari