stickyimage

Turisme ateneístic a Andalusia

Coneix els ateneus d\'Andalusia!
http://dev.ateneus.cat/wp-content/uploads/Desfolcat2019-Banner-468x60-px.gif

Xarxanet

El portal Xarxanet.org ofereix informació, recursos, una agenda d’activitats i cursos, assessorament, informació sobre finançament i notícies sobre el món associatiu i voluntari. El seu objectiu és enfortir les entitats i millorar la tasca dels voluntaris per reforçar un sector que permet la transformació i la millora de la nostra societat.

Xarxanet.org és la xarxa associativa i de voluntariat de Catalunya, un portal d’internet en llengua catalana posat en marxa el 2003. Xarxanet.org és un projecte impulsat pel Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya on les entitats són les veritables protagonistes. Aquestes són les gestores i promotores dels diferents portals aportant una informació d’actualitat i de qualitat i establint mecanismes de relació i interacció entre el món associatiu i la ciutadania. Mitjançant el treball conjunt, les entitats promotores i col·laboradores del projecte, són les qui cogestionen i aporten els continguts, les informacions i els recursos.

La Federació d’Ateneus forma part d’aquest projecte des de la seva fundació ara fa deu anys i s’encarrega de gestionar el portal Cultural.

Podeu subscriure-us als butlletins setmanals dels portals temàtics que més us interessin i seguir-los a les xarxes socials. També teniu la possibilitat de convertir-vos en entitats col·laboradores de manera que podreu publicar els vostres esdeveniments i notícies.

Més informació al web www.xarxanet.org