stickyimage

Turisme ateneístic a Andalusia

Coneix els ateneus d\'Andalusia!

Tertúlia amb l’autor del llibre ‘Flamenco. Arqueología de lo jondo’, Antonio Manuel

VIGENT.- Els dies 8, 9, 10 i 11 de novembre de 2018 l’autor del llibre serà a Catalunya

T’agradaria que l’autor vingués a la teva entitat a presentar el llibre? Fer un vermut-tertúlia, cafè-tertúlia, sopar-tertúlia amb l’autor?*

Una emocionant defensa de les arrels andaluses, morisques, gitanes i negres del Flamenc. Escrita amb un elegant aliatge de rigor i bellesa, Antonio Manuel demostra que l’orígen dels noms es troba en la font del jondo del qual han begut generacions senceres, cantant al dolor i a allò sagrat, en andalús i de memòria.  Molt més que un llibre sobre el Flamenc, on es desvela la història clandestina de la península que el poble va custodiar en els seus cants, tocs i balls. Un llibre Flamenc que travessarà el cor i la raó de qui el llegeixi.  

Antonio Manuel Rodríguez Ramos, (Almodóvar del Río, Còrdova, Andalusia, 1968).

Professor, jurista, escriptor, músic i activista, sempre ha vinculat la seva feina i les seves accions a Andalusia, la memòria col·lectiva, els drets humans, l’ecologisme, el feminisme i la radical democràcia.

Doctor en Dret, Professor de Dret Civil de la Universitat de Còrdova, autor de diversos assaigs i monografies, poemaris, novel·les i discs amb Deneuve, guanyador de diversos premis literaris, col·laborador de la Cadena SER i El País, profundament vinculat amb Andalusia i ferm defensor de la societat civil com a contrapoder polític.

Va ser president de l’Ateneu Popular d’Almodóvar del Río i president de la Federació d’Ateneos de Andalusia.

Les entitats que ho desitgin podran disposar d’exemplars del llibre per a la seva venda.

Preu: L’entitat ha d’assumir el cost de la publicitat que en vulgui fer i de l’activitat en sí.

*El termini per sol·licitar aquesta activitat acaba el 8 d’octubre de 2018

Les entitats que estigueu interessades ens podeu contactar a través del telèfon 932 688 130 o pel correu electrònic ateneus@ateneus.cat