stickyimage

Turisme ateneístic a Andalusia

Coneix els ateneus d\'Andalusia!
http://www.ateneus.cat/wp-content/uploads/Banner_Ateneu-es-casa-teva-468x60.jpghttp://www.ateneus.cat/wp-content/uploads/1-Banner-premis-2016.jpghttp://www.ateneus.cat/wp-content/uploads/2-Banner-premis-2016.jpghttp://www.ateneus.cat/wp-content/uploads/Banner_App-Ateneus-468x60.jpg

Premis Ateneus

Els Premis Ateneus són els guardons que la Federació d’Ateneus de Catalunya convoca anualment, des de l’any 1989, amb l’objectiu de reconèixer la creativitat, l’originalitat, la qualitat i l’esforç que fan les diferents associacions culturals, les persones, les empreses i els mitjans de comunicació del país per promoure la cultura i l’associacionisme cultural.

Els guardons s’adrecen a totes les entitats sense ànim de lucre que presenten propostes de projectes de qualitat en alguna de les categories proposades. L’entitat premiada rep un reconeixement i una dotació econòmica que promou la continuïtat i/o innovació en els seus projectes.

Anualment, la FAC celebra l’acte de lliurament dels Premis en un espai emblemàtic de la ciutat de Barcelona per donar cabuda al públic de les entitats participants.

 

CONVOCATÒRIA 2016

La Federació d’Ateneus de Catalunya convoca la vint-i-setena edició dels Premis Ateneus. Les entitats poden presentar les seves candidatures fins al 10 de novembre de 2016 tenint en compte les bases generals i les específiques de cada categoria. Com a novetat, enguany, només cal omplir el formulari de participació de candidatures. És molt fàcil!

CATEGORIES PREMIS ATENEUS

Mitjans de Comunicació

Creativitat Artística

Capacitat d’Innovació 

Foment de la Participació

Jove, Proposa! 

Integració Social (FCVS)

Votació Popular (Diari ARA)

 

Mira els vídeos resum les edicions anteriors

Guanyadors dels Premis Ateneus 2015

Guanyadors dels Premis Ateneus 2014

Guanyadors dels Premis Ateneus 2013


Guanyadors dels Premis Ateneus 2012

Premis Ateneus 2011

Podeu adquirir el DVD del lliurament dels Premis Ateneus d’edicions enregistrades per 10€ cada un enviant un correu a ateneus@ateneus.cat

Patrocinadors i col·laboradors: