stickyimage

Turisme ateneístic a Andalusia

Coneix els ateneus d\'Andalusia!
http://www.ateneus.cat/wp-content/uploads/1-Banner-premis-2017.jpghttp://www.ateneus.cat/wp-content/uploads/2-Banner-premis-2017.jpghttp://www.ateneus.cat/wp-content/uploads/3-Banner-premis-2017.jpg

Premis Ateneus

Els Premis Ateneus són els guardons que la Federació d’Ateneus de Catalunya convoca anualment, des de l’any 1989, amb l’objectiu de reconèixer la creativitat, l’originalitat, la qualitat i l’esforç que fan les diferents associacions culturals, les persones i les empreses del país per promoure la cultura i l’associacionisme cultural.

Els guardons s’adrecen a totes les entitats sense ànim de lucre que presenten propostes de projectes de qualitat en alguna de les categories proposades. L’entitat premiada rep un reconeixement i una dotació econòmica que promou la continuïtat i/o innovació en els seus projectes.

L’acte de lliurament de la 28ena edició dels Premis Ateneus se celebrarà a mitjan del mes de desembre de 2017 a La Pedrera, Barcelona.

 

La convocatòria per participar a l’edició 2017 del  certamen està oberta fins al 12 de novembre del 2017. Les candidatures es poden presentar exclusivament omplint aquest FORMULARI D’INSCRIPCIÓ.

Existeixen 7 categories diferents:

  • Premi Comunicació Associativa
  • Premi a la Creativitat Artística
  • Premi a la Capacitat d’Innovació
  • Premi Foment de la Participació
  • Premi Jove, Proposa! 
  • Premi al Treball en Xarxa
  • Premi de la Votació Popular (*)

Cada categoria disposa d’un primer premi de 1.500 € i el guardó; un segon premi de 900 € amb diploma, i un tercer premi de 300 € amb diploma.

(*) Totes les candidatures presentades a les diferents categories participaran automàticament al Premi de la Votació Popular, categoria coorganitzada amb el Diari ARA, que possibilita la votació oberta dels projectes a través del portal que s’habilitarà properament per a l’ocasió. Les votacions es podran realitzar del 20 de novembre a l’11 de desembre de 2017.

El veredicte del jurat es farà públic el dia del lliurament dels Premis Ateneus a mitjan de desembre de 2017. Si el jurat ho considera oportú, podrà declarar el premi desert en qualsevol de les seves categories.

Acte de lliurament Premis Ateneus 2017

L’acte de lliurament dels Premis Ateneus 2017 es celebrarà el 12 de desembre a l’emblemàtic edifici de La Pedrera (Barcelona). L’organització confirmarà la data i l’hora properament. A l’esdeveniment també es lliuraran diplomes d’aniversaris destacats a enitats federades: Societat Coral Diadema Corberenca, Foment Hortenc i Ateneu Bisbalenc (100 anys); Ateneu Unió de Santa Coloma de Cervelló i Centre Sant Pere Apòstol (125 anys).

Consulta la documentació relacionada:

 

Mira els vídeos resum de les edicions anteriors:

Guanyadores dels Premis Ateneus 2016

Guanyadores dels Premis Ateneus 2015

Guanyadores dels Premis Ateneus 2014

Guanyadores dels Premis Ateneus 2013


Guanyadores dels Premis Ateneus 2012

Premis Ateneus 2011

 

Amb el suport de:

 

 

Amb la col·laboració de: