stickyimage

Turisme ateneístic a Andalusia

Coneix els ateneus d\'Andalusia!
http://www.ateneus.cat/wp-content/uploads/Banner_Jornada-Serveis-2018-468x60.pnghttp://www.ateneus.cat/wp-content/uploads/Revista-Ateneus-17.png

Plataforma d’Ateneus per la Llibertat i la Democràcia

Set ateneus catalans la fan grossa! Han impulsat la creació de la Plataforma d’Ateneus per la Llibertat i la Democràcia. L’Orfeó Martinenc, el Centre Cultural Sant Vicenç de Sarrià, els Lluïsos d’Horta, el Centre Moral i Cultural del Poblenou, els Lluïsos de Gràcia (Barcelona), l’Associació Cultural Plataforma Odèon (Canet de Mar) i el Círcol Catòlic de Badalona fan una crida a la resta d’ateneus del país a adherir-se a les propostes del seu manifest d’accions en suport al conseller de Cultura Lluís Puig, al president, al vicepresident i consellers de la Generalitat de Catalunya i als presidents d’Òmnium Cultural i l’Assemblea Nacional Catalana.

El manifest de la Plataforma d’Ateneus per la Llibertat i la Democràcia proposa a les entitats:

  1. Adherir-vos a la Plataforma d’Ateneus per la Llibertat i la Democràcia.
  2. Comprar un número del sorteig de La Grossa i destinar l’import del possible premi al Govern de la Generalitat de Catalunya a l’exili. Cal compartir una fotografia amb el número comprat a les xarxes socials amb els hashtags #ateneusxdemocracia i #femlagrossa.
  3. Organitzar actes de debat sobre la situació actual a Catalunya i elaborar documents de propostes de futur.
  4. Cedir gratuïtament espais per a reunions i actes a les entitats i grups promotors del procés polític català, tals com Òmnium Cultural, ANC i CDR’s. Difondre les seves accions i missatges.
  5. Donar suport i difondre les accions i missatges del conseller de Cultura a l’exili.

Els ateneus que ho vulguin poden adherir-se a les accions descrites enviant un correu a: ateneusxdemocracia@ateneus.cat