stickyimage

Turisme ateneístic a Andalusia

Coneix els ateneus d\'Andalusia!
http://www.ateneus.cat/wp-content/uploads/Banner-documental1.png

NOU SERVEI: estudiants en pràctiques de Mediació Comunitària

La Federació d’Ateneus de Catalunya ofereix un nou serveis a les seves entitats associades a través de Fundesplai. Les entitats poden sol·licitar els serveis d’estudiants en pràctiques que estan acabant el curs de Mediació i Dinamització Comunitària, que proporciona habilitats socials i culturals.

Tasques que pot assumir l’estudiant de Mediació:

•Promoció social i cultural, atenció a persones en risc d’exclusió social, gent gran, joves, dones, immigrants, col·lectius amb diversitat funcional, infants.
• Vincular i crear xarxes culturals, dinamitzar entitats (generant i/o donant suport a activitats culturals, lúdiques, creatives, de formació, etc.)
• Fer seguiment i difusió d’actes culturals, festes, programes de caire lúdico-educatiu, activitats socials diverses, avaluació de projectes culturals i/o socials.
•Suport de gestió i administració a qualssevol activitat dels ateneus.

La Fundació Catalana de l’Esplai és una entitat sense afany de lucre que té per missió educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.