stickyimage

Turisme ateneístic a Andalusia

Coneix els ateneus d\'Andalusia!
http://dev.ateneus.cat/wp-content/uploads/Desfolcat2019-Banner-468x60-px.gif

Propostes musicals de “La veu humana”

El duet La Veu Humana està format per Griselda Ramón, a la veu i Àlex Jordi, al piano.

Griselda Ramón ha estat molts anys membre del grup d’òpera P.O.L.S.  que va desembocar en la Cooperativa musica l”Òperaílica”, de la qual és fundadora i que es dedica principalment a difondre el Patrimoni musical de la Música Modernista Catalana. Ha estat molts anys col·laborant amb l’espectacle “Opera y Flamenco” de Barcelona.

Àlex Jordi és organista de la Parròquia Alemana de Barcelona. Antic alumne de Jordi Camell i actualment perfecciona els seus estudis amb el pianista Àngel Soler.

Ofereixen tres propostes musicals:

BOLEROS DE SEMPRE

És la proposta musical amb més èxit del duet “La Veu Humana”, format per Griselda Ramón, veu i Àlex Jordi, piano. Els artistes conviden a un viatge pels boleros més coneguts que permet conéixer als seus compositors, i també  les històries d’algunes de les composicions més populars del gènere.

DE MUSICAL I DE PEL·LÍCULES

Els Musicals que  estan tan de moda, han format part molts cops de la nostra cartellera de cinema habitual. Us proposem un petit tastet d’alguns d’aquests musicals que han estat o s’han convertit en pel·lícules de més o menys èxit mentre coneixem alguna anècdota interessant de totes elles. El Mago de Oz, Casablanca, Cabaret, West side Story o Els Miserables són algunes de les nostres propostes.

RERE L’ESTELA DEL TITÀNIC

Us proposem un viatge trepidant cap a les profunditats marines; allà on el fantàstic “Titànic” va deixar enterrades les vides i les esperances de moltes persones. Anirem rere l’estela d’aquest famós vaixell fent un petit recorregut d’anècdotes i curiositats que amanirem amb cançons de totes les èpoques. Joaquim Sicart, gran coneixedor del tema, ens introduirà en la història amb objectes  i imatges de l’època.

Preu: 360€ + despeses de transport (cada actuació)

Contacte: Glòria Cantó  644 344 579 | gloria.canto@hotmail.es