stickyimage

Turisme ateneístic a Andalusia

Coneix els ateneus d\'Andalusia!
http://www.ateneus.cat/wp-content/uploads/Bàner-Frederic-Roda-468x60px.gif

La FAC participa en una ambiciosa campanya per promoure la lectura de revistes en català de l’APPEC

En l’actual context d’involució́ de drets fonamentals com la llibertat d’expressió, l’APPEC, l’Associació Catalana d’Editors de Revistes i Digitals, ha llançat una ambiciosa campanya per combatre la manipulació informativa i les fake news a través de la lectura de revistes i digitals en català. Amb l’eslògan “Sigues lliure, llegeix”, els editors de publicacions catalanes conviden a la ciutadania a apostar per les revistes i digitals en català per tenir eines per formar-se criteri propi i opinions en llibertat.

La Federació d’Ateneus de Catalunya, a través del seu responsable de Comunicació, Oriol Jordan, és una de les cares que apareixen en les diverses versions del vídeo amb d’altres revistes en català que han participat en aquesta campanya de l’APPEC. La FAC apareix al costat de cares conegudes com ara Toni Soler com a fundador de la revista El Món d’Ahir, Neus Bonet com a responsable de la revista Capçalera, Eduard Voltas com a editor de Time Out BCN, la directora de Sàpiens Clàudia Pujol, l’editor d’El Temps Eliseu Climent, Mercè Canela de Cavall Fort, Lluís Gendrau amb Enderrock, José Antich amb El Nacional, Joan Morales com a director de Descobrir, Josep Sucarrats, director de Cuina, Francesc-Marc Álvaro com a col·laborador de Serra d’Or, Núria Iceta amb l’Avenç, Germà Capdevila amb l’Esguard, l’esportista Sergi Mingote amb Vèrtex, l’editor de Nació Digital Miquel Macià, o la pallassa Pepa Plana amb la revista Zirkolika.

Des d’avui ja es poden veure les diferents versions dels espots a les xarxes socials de l’APPEC (YoutubeFacebookTwitter i Instagram) i al llarg de les properes setmanes també s’emetran per TV3. L’APPEC convida a tothom a difondre la campanya perquè arribi al màxim de gent possible.

L’associació de Publicacions Periòdiques en Català

L’APPEC, fundada l’any 1983, representa les revistes i digitals catalans. Té actualment 212 revistes i mitjans digitals associats. En aquests 35 anys d’història ha rebut reconeixements importants com el Premi Nacional de Comunicació i la Creu de Sant Jordi. L’editor de la revista Esguard, Germà Capdevila, n’és el president des de l’any 2016.