stickyimage

Turisme ateneístic a Andalusia

Coneix els ateneus d\'Andalusia!
http://dev.ateneus.cat/wp-content/uploads/Desfolcat2019-Banner-468x60-px.gif

Itineraris “Dones de Barcelona”

Albertí Editor proposa itineraris literaris de la mà del llibre “Dones de Barcelona”, en companyia de la seva l’autora, Elisenda Albertí.

És una oportunitat per conèixer la ciutat de Barcelona des de la perspectiva femenina amb diversos itineraris, a través d’històries i llegendes protagonitzades per dones barcelonines, des del segle IV fins al XIX. Coneixereu senyores divertides, cruels, santes, emprenedores, impressores, escriptores, dides i disbauxades.

Descobrireu històries com la de la Paula, qui va crear la primera agència matrimonial de Barcelona; Eulàlia Ferrer, qui dirigí la primera impremta barcelonina o la de la tia Caterina, l’alcavota més famosa de Barcelona.

+info: Si voleu més informació del llibre, llegir un capítol, veure imatges… http://albertieditor.cat/index.php?route=product/product&product_id=61

 

Com fer la reserva d’un itinerari:

Voleu fer una reserva a l’hora i dia que més us convingui? Trieu la vostra ruta i feu-nos arribar la sol·licitud a través del correu info@albertieditor.cat amb la següent informació:

  • Data de l’itinerari
  • Nom i cognoms
  • Telèfon de contacte

Places limitades: 20 persones màxim per grup.

Preu grup: 130 euros (sense IVA)

Contacte: 932071887 / de dilluns a divendres, de 10h a 18h