stickyimage

Turisme ateneístic a Andalusia

Coneix els ateneus d\'Andalusia!
http://www.ateneus.cat/wp-content/uploads/3174-26875-2018-Bàner-animat-web-Escenari-468x60-diversos-mitjans-1.gif

Guies pràctiques

La Federació d’Ateneus de Catalunya edita la publicació de Guies pràctiques per a facilitar eines de formació a les juntes directives d’entitats federades:

Descarrega’t la Guia pràctica de Comunicació

  • Com fer un pla de comunicació? I… com presentar-lo a nivell pràctic? Com difondre un acte (passos i una breu recomanació de les xarxes que es poden fer servir segons la necessitat), i alguns exemples de nota de premsa i de roda de premsa. La guia és el primer volum de la col·lecció Guies pràctiques pels ateneus, que continuarà amb un document per promoure l’envelliment actiu a les entitats que es publicarà durant les properes setmanes.

Descarregat la nova guia pràctica, l’envelliment actiu als ateneus

  • Envelliment actiu: L’envelliment de la població representa un nou repte social que contempla una perspectiva integral de les persones, transversal i de proximitat de les oportunitats de l’entorn per tal de crear una comunitat per a totes les edats, tenint en compte que l’envelliment és un procés al llarg de tota la vida i que per viure’l de manera satisfactòria és clau reconèixer l’experiència vital de les persones al llarg d’aquest procés. La Federació d’Ateneus de Catalunya, conscient del benefici que comporta desenvolupar iniciatives a les entitats per a la promoció de l’envelliment actiu de les seves persones associades, editarà el 2018 una guia pràctica de formació adreçada a les juntes directives, la redacció de la qual anirà a càrrec d’Eva Bofias, experta en polítiques de promoció de l’envelliment actiu. El projecte compta amb la col·laboració del Postgrau de Gestió i Dinamització de Projectes d’Envelliment Actiu i Saludable de la Universitat Pompeu Fabra i el suport del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

Com puc rehabilitar el meu ateneu? Descarrega’t la nova Guia Pràctica!

  • Com rehabilitar el meu ateneu? En aquest treball, que ha estat elaborat per l’empresa GrupIdea, es donen consells per dur a terme aquesta operació: per què és important rehabilitar l’ateneu? Quins beneficis pot comportar? Què caldrà rehabilitar exactament, i com? El document també explica amb detall què és una llicència d’activitat, quins permisos calen i què cal per tramitar-ho.