stickyimage

Turisme ateneístic a Andalusia

Coneix els ateneus d\'Andalusia!
http://www.ateneus.cat/wp-content/uploads/3174-26875-2018-Bàner-animat-web-Escenari-468x60-diversos-mitjans-1.gif

Exposicions temàtiques itinerants del Museu Etnològic de Barcelona

El Museu Etnològic de Barcelona ha produït un seguit d’exposicions temàtiques itinerants basades en l’estudi i la recerca del patrimoni etnogràfic dels Països Catalans i d’arreu, en relació amb l’actualitat de les entitats de la cultura popular i adreçades a tothom qui s’interessa per la cultura dels pobles.

 

Les exposicions

Presentades de forma itinerant, aquestes exposicions serveixen per acostar les tradicions, la cultura i la manera de viure dels nostres pobles a altres de ben allunyats.

Fàcils de transportar i de muntar, aquestes exposicions difonen coneixements valuosos, sovint amb la col·laboració d’altres institucions o agents culturals amb els quals el museu col·labora, i estructuren uns continguts de gran valor científic però també estètic.

La música, els balls tradicionals, la pirotècnica i, en definitiva, la festa i la manera com celebrem la vida centren bona part d’aquestes exposicions itinerants, amb les quals el Museu Etnològic aconsegueix portar l’estudi de les cultures del món molt més enllà dels límits estrictes de la seva seu de Montjuïc.

Consulta el catàleg del Museu Nòmada amb totes les exposicions itinerants amb les seves característiques.

Contacte

Museu Etnològic de Barcelona

932563484

museuetnologic@bcn.cat