stickyimage

Turisme ateneístic a Andalusia

Coneix els ateneus d\'Andalusia!
http://www.ateneus.cat/wp-content/uploads/3451-28584-2019-Bàner-Desfolca’t-300x100-Ateneu.gif

L’Orfeó Martinenc a València

David Salvadores i Dani Celma, membres de la Secció de Cultura de l'Orfeó Martinenc

“El passat mes de març la FAC va organitzar un viatge al País Valencià que formava part de la iniciativa “Turisme Ateneístic”, que té l’objectiu de promoure el coneixement dels ateneus del país. L’Orfeó Martinenc varem ser-hi! I no només varem anar a fer turisme (que també ja que va coincidir en dies de Falles) sinó que varem aprofitar per conèixer i donar-nos a conèixer.

Varem poder veure diferents tipus d’entitats i ateneus que tot i que van ser unes visites força enriquidores, fins al final del viatge no vam veure el nostre objectiu complert. En entrar a l’última entitat varem veure moltes similituds entre aquella seu i l’Orfeó Martinenc; entitat coral, acollidora de diferents activitats (corals, danses, teatre…), promoció de la música, la cultura i altres arts, etc. Varem percebre certa connexió…

I la connexió ja ha donat els seus fruits! El pont està construït! Aquest mes de maig la Secció de Cultura de l’Orfeó Martinenc, entre d’altres entitats del barri del Clot-Camp de l’Arpa, hem organitzat la segona edició del Cercavila de Primavera del barri on hi han participat els diferents grups de cultura popular del barri i a més hi van actuar la Secció de Dolçainers i Tabalers d’aquesta entitat valenciana, quedant ambdues parts molt satisfetes del resultat.

A arrel d’aquest primer contacte i de la primera actuació conjunta s’està forjant una molt bona relació entre les dues entitats… Que per a nosaltres aquest era l’objectiu real del viatge.

Agraïm a la FAC aquesta iniciativa, ja que li hem tret el màxim suc… i els resultats estan sent immillorables!

Us animem a que participeu de les properes edicions!”

Orfeó Martinenc
www.orfeomartinenc.cat
David Salvadores