stickyimage

Turisme ateneístic a Andalusia

Coneix els ateneus d\'Andalusia!
http://www.ateneus.cat/wp-content/uploads/1-Banner-premis-2017.jpghttp://www.ateneus.cat/wp-content/uploads/3-Banner-premis-2017.jpg

Espais

Cerca el teu espai
Text cerca
Teatre /Cinema
Fundació Orfeó Lleidatà
Detalls de l'espai
Entitat
Fundació Orfeó Lleidatà
Lloc
C/ Sant Martí, 60-62
Lleida
Segrià
Lleida
Contacte:
www.orfeolleidata.cat / info@orfeolleidata.cat
Dimesions
400 m2
Aforament
180
En cessió
si
Lloguer
si
FITXA TÈCNICA
Mesures escenari:
Amplada (boca): 9,25 m
Amplada (interior): 8,20 m
Fondària: 6,35 m
Alçada: 3,40 m
L'Espai Orfeó és un equipament polivalent per a la realització d'activitats escèniques, congressos, reunions, taules rodones, presentacions, conferències, tallers, rodatges, projeccions, actes institucionals o esdeveniments socials que neix amb vocació de servei públic. Amb un aforament de 180 places i 400 m2 de superfície, dels quals 200 són de vestíbul i 200 de la sala, pròpiament dita. Es tracta d’una sala singular tant per les seves característiques tècniques com pel seu marcat caràcter social.

L’Orfeó Lleidatà va inaugurar la primera fase de la seva seu l’any 2008, amb la posada en marxa de la primera i segona plantes de l’edifici. La segona fase que comprèn l'espai Orfeó, ha consistit en l’adequació de la planta baixa on s’hi ubica una sala polivalent i el vestíbul principal de l’edifici que integra un tram de muralla medieval. El projecte de l’arquitecte Josep Maria Puigdemasa, integra d’una forma molt equilibrada els elements patrimonials i històrics amb l’arquitectura més actual.

Aquest nou espai multifuncional, està concebut per a tenir una gran polivalència en els seus usos: espai escènic, conferències, projeccions, tallers, etc.

Tenint en compte la música tindrà un paper important en els seus usos, s’ha cuidat de forma especial la seva acústica. En aquest sentit, cal destacar que serà el primer espai escènic espanyol i segon a nivell mundial, que disposarà d’un sostre acústic amb una tecnologia pionera dissenyada per l’enginyer Higini Arau.

< Tornar als Espais