stickyimage

Turisme ateneístic a Andalusia

Coneix els ateneus d\'Andalusia!
http://www.ateneus.cat/wp-content/uploads/Banner-DIBA-2018_Festival-Zero-468x60px.gifhttp://www.ateneus.cat/wp-content/uploads/banner_federat.gif

Documental “Ateneus: llavor de llibertat”

La Federació d’Ateneus de Catalunya està produïnt el documental «Ateneus: llavor de llibertat». Encarregat a la productora audiovisual catalana Nosotros, el llargmetratge narrarà en una hora l’aportació dels ateneus, casals i casinos com a l’associacionisme cultural propi de Catalunya. Un llegat identitari que ha contribuït a la socialització i culturització de diversitat de generacions i estrats socials del país durant dos segles. També posarà de relleu la vigència i efervescència de l’ateneisme en ple segle XXI.

Per tal de fer-lo realitat, la FAC ha impulsat una plataforma virtual de mecenatge oberta a tota la ciutadania que vulgui col·laborar econòmicament amb aportacions que seran gratificades amb recompenses com aparèixer als títols de crèdit o entrades per assistir a l’estrena. La campanya de mecenatge està activada al portal www.ateneus.cat/documental/ fins a finals del 2017.

FES LA TEVA APORTACIÓ!