stickyimage

Turisme ateneístic a Andalusia

Coneix els ateneus d\'Andalusia!
http://www.ateneus.cat/wp-content/uploads/Bàner-Frederic-Roda-468x60px.gif

Delegacions territorials

La Federació d’Ateneus de Catalunya, entitat de segon grau que des del 1983 aglutina més de 170 entitats i associacions culturals, s’ha marcat el repte d’esdevenir més cohesionada i forta els propers anys. Amb aquest horitzó l’any 2016 va impulsar el següent desplegament:

Objectiu

La prioritat és mantenir un contacte real, constant i proper amb tot el territori, oferir serveis als seus federats, defensar els seus interessos i potenciar la cultura catalana, fomentant el model d’associacionisme i esdevenint un interlocutor estratègic amb l’administració. Assessorament jurídic, comptable i fiscal, arquitectònic, energètic, o de tràmit de subvencions són alguns dels serveis que ofereix la FAC a les entitats associades (casals, ateneus, casinos, orfeons, etc.).

Com crear una delegació territorial?

Amb aquesta voluntat, i per acord de la Junta directiva de la Federació d’Ateneus de Catalunya:

  1. A iniciativa pròpia o recollint la demanda de les seves entitats federades, es poden constituir les Delegacions Territorials que siguin convenients, dins de l’àmbit territorial de la FAC.
  2. Aquestes Delegacions Territorials no tindran personalitat jurídica pròpia.
  3. Cada Delegació Territorial haurà d’anomenar una persona representant perquè sigui membre de la Comissió Assessora Territorial de la FAC.
  4. La duració d’una Delegació Territorial serà indefinida i per a la seva dissolució serà necessari l’acord de l’Assemblea General de la FAC.

Documentació requerida

A continuació, facilitem la documentació necessària per a que les entitats presentin candidatures:

Reglament de desplegament territorial

– Butlleta candidatura a la Junta rectora

Butlleta candidatura a representació a la Comissió assessora