stickyimage

Turisme ateneístic a Andalusia

Coneix els ateneus d\'Andalusia!
http://www.ateneus.cat/wp-content/uploads/1-Banner-premis-2017.jpghttp://www.ateneus.cat/wp-content/uploads/3-Banner-premis-2017.jpg

Acte de lliurament dels Premis Ateneus 2017

  • La 28ª edició del certamen ha rebut 60 candidatures d’entitats socioculturals del país.
  • La gala de lliurament dels premis serà el 12 de desembre a La Pedrera (Barcelona).

La Federació d’Ateneus de Catalunya ha rebut una seixantena de candidatures a la 28ª edició dels Premis Ateneus. La gala de lliurament dels guardons se celebrarà el proper 12 de desembre de 2017, a l’Auditori de La Pedrera a Barcelona, a les 19h.

Des del 1989, la FAC convoca anualment aquesta cita per reconèixer la creativitat, l’originalitat, la qualitat i l’esforç que fan les diferents associacions culturals, les persones i les empreses del país per promoure la cultura i l’associacionisme cultural.

Els guardons s’adrecen a totes les entitats sense ànim de lucre que presenten propostes de projectes de qualitat en alguna de les sis categories proposades: a la Comunicació Associativa; a la Creativitat Artística; a la Capacitat d’Innovació; al Foment de la Participació; Jove, Proposa! i al Treball en Xarxa.

Les entitats premiades reben un guardó i/o una dotació econòmica (1r Premi de 1.500 euros + guardó, 2n Premi de 900 euros + guardó i 3r Premi de 300 euros) amb la voluntat de promoure la continuïtat i/o innovació en els seus projectes.

La convocatòria per participar a l’edició 2017 del certamen estava oberta fins al 12 de novembre del 2017. Les candidatures s’han pogut presentar exclusivament omplint un formulari d’inscripció online, ja tancat.

A més, totes les candidatures presentades a les diferents categories participen automàticament al Premi de la Votació Popular, reconeixement coorganitzat amb el Diari ARA, que possibilita la votació oberta dels projectes a través del portal que s’habilitarà del 20 de novembre a l’11 de desembre de 2017 (www.ateneus.cat/votaciopopular/participacio). L’entitat de la candidatura més votada serà obsequiada amb una subscripció d’accés digital il·limitat durant un any al diari i una col·lecció de llibres d’interès cultural.

El veredicte del jurat es farà públic el dia del lliurament dels Premis Ateneus 2017. Si el jurat ho considera oportú, podrà declarar el premi desert en qualsevol de les seves categories.

Acte de lliurament Premis Ateneus 2017

L’acte de lliurament dels Premis Ateneus 2017 es celebrarà el 12 de desembre a l’emblemàtic edifici de la Casa Milà “La Pedrera” (entrada pel c/ Provença, 261-265 Barcelona), a les 19h (18:30h obertura de portes).

A l’esdeveniment també es lliuraran diplomes d’aniversaris destacats a entitats federades: Societat Coral Diadema Corberenca, Foment Hortenc, Unió Recreativa Maialenca i Ateneu Bisbalenc (100 anys); Ateneu Unió de Santa Coloma de Cervelló i Centre Sant Pere Apòstol (125 anys).

L’aforament és limitat i cal confirmar assistència abans del 5 de desembre a ateneus@ateneus.cat.

Descarrega’t la invitació i imprimeix-la per presentar-la a l’entrada.

 

Amb el suport de:

 

Amb la col·laboració de: